menyasszonyi ruha kölcsönzés, esküvői ruha, esküvői ruha budapest, menyecske ruha

menyasszonyi ruha kölcsönzés, esküvői ruha, menyecske ruha, esküvői ruha Budapest az álmát megcsináljuk Van, aki minden áron vőlegényt akar fognimert anélkül semmi lenne az élete és semmi mást nem szertne csak az esküvői ruha a vágya. Van, aki nem hagyja magát rávenni az egyszerű ruha viselésében, a benne megbújó érzést szeretné a felszínre törni, és örömét a környezetére sugározni az esküvője alkalmával, ezzel az érzéssel találkozhat nálunk az esküvői ruha budapest aloldalunkon.

 

menyasszonyi ruha kölcsönzésesküvői ruhamenyecske ruhaesküvői ruha Budapest az álmát megcsináljuk

Van, aki minden áron vőlegényt akar fognimert anélkül semmi lenne az élete és semmi mást nem szertne csak az  esküvői ruha a vágya. Van, aki nem hagyja magát rávenni  az egyszerű ruha viselésében, a benne megbújó érzést szeretné a felszínre törni, és örömét a környezetére sugározni az esküvője alkalmával, ezzel az érzéssel találkozhat nálunk az esküvői ruha budapest aloldalunkon.
Sem az arák iránt, sem cégünk iránt nem vagyunk tolakodóak az igények megfejtésekor és az ajánlatok kimondásakor, a menyasszonyi ruha kölcsönzésekor az ara igényeire szabott ajánlatakor. - és ez úgy gondolom, nagyon fontos, hiszen sok mindent kell mérlegelnetek az esküvői készületek döntésekor.

A legnagyobb odaadásunkkal, igyekezetünkkel próbálunk a menyasszonyok  mellett lenni folyamatosan mindig a leges legjobbat létrehozni, akár az esküvői ruha kiválasztásakor.


Ha a menyasszonyoknak  is megfelel az elképzelés akkor jó oldalt találtatok meg az esküvői ruha budapesti szalonunkban!

Ezúton kívánom Nektek hogy legyetek sikeresek a párotokkal a családban, örömmel veszem a megkereséseteket akár a menyecske ruha keresésében!

  • TÖBB MINT 5000 ruha van az   ESKÜVŐi ruha budapesti szalonunkban  már több mint a háromnegyedét megvették amióta a vállalkozásunk Budapesten üzemel.
  • Nem sima képzetlen lányok segítenek a választásban, hanem gyakorlattal rendelkező divatszakmailag képzett tanácsadók akik segítenek a menyasszonyi ruha kölcsönzésekor.
  • Partnereink a NEMZETKÖZI ÉLVONALHOZ viszonyulnak, rangos esküvőszakmai díjak tulajdonosai. - piaci szakértők, melyek a tudásukkal, innovatív tervezéseikkel váltak céghatalmakká és különleges menyecske ruha rendezvényeket is kaptak.
  • A MAGGIE SOTTERO USA piaci szereplő minden évben eddig megkapta a legrangosabb szakmai és a közönség által megszavízott díjat is, köztük a 2014. év legkeresettebb menyasszonyi ruha kölcsönzés tervezője szakmai díjat, a legszebb esküvői viselet közönségdíjat.
Kommentek
  1. Én